A Secret Weapon For su tesisatçısı

Wiki Article

Evlerdeki su kaçaklarına son veren bu yeni teknoloji, güvenlik ve konforu bir araya getiriyor. Su hasarı riskini azaltarak ev sahiplerine huzurlu bir yaşam sunuyor.

Bu cihazların kullanım alanları ve işlevleri farklıdır. Sadece uzman kişilerin gerçekleştirebileceği cihazla su kaçağı tespiti ile sorunlara ulaşmak oldukça kolay ve hızlıdır.

Banyomun zemininden alt kat komşumun banyo tavanına sızan şu kaçağından dolayı Protesisat'ı aradık.

Kaçağın nereden kaynaklandığı veya hangi duvardan, zeminden geldiği anlaşılmamaktadır. Kimi zaman kırmadan su kaçağı tespiti yaparken gereksiz tadilatlara girilse bile, yine de doğru kaçak tespiti

İşimizde uzman ekibimiz tüm cihazlarımızla tespit ve tadilat işlerinizi garantili ve itina ile yapıyoruz

Evinizde ya da yukarıda saydığımız mekanlardan herhangi birinde iseniz ve tüm musluklarınız kapalı olduğu halde su sayacınız sürekli dönüyorsa bir yerlerde su kaçağı olduğundan emin olabilirsiniz.

Banyonun tam ortasına denk geliyor akan yer ama kapıya doğru ilerlemiş alt katta. Su kaçağını noktasal olarak tespit ettirmek istiyorum. Su kaçağı tespiti ve su kaçağı tamiratı hakkında bilgi verir misiniz?

Evinize geldiğimiz su tesisatçısı ilk olarak sıcak su ve soğuk su tesisatınızı test ediyoruz. Daha sonra su kaçağı tespit temiz su da kaçak varsa su kaçağının sesini duymaya yarayan cihaz ile buluyoruz.

20 yıldır sıhhi tesisat ve elektrik alanında çalışıyorum ve bu süre zarfında sayısız müşteriye hizmet vermenin gururunu yaşıyorum.

Termal Kamera su kaçağı tespiti Cihazları : Termal kameralar, ısıya duyarlı olup en ufak ısıyı algılayabilir. Genellikle kalorifer tesisatları ve sıcak su tesisatlarında kullanılan bu cihazlar boruların zemin altından, duvardan geçişini görüntülenmesini sağlar.

Üst kat banyosundan alt kat mutfağa su kaçağı mevcut kameralı sistemle kaçak tespiti yapılıp tamiratı yapılacak

Bina, ofis, iş yerleri gibi yerleşim yerlerinin pis suları tahliye eden borulara atık su borusu ismi verilir. Bu işlem için pimaş dediğimiz borular kullanılır. Pimaş borularının içini görüntülemek advertına kullandığımız bu boru görüntüleme kamerası ile su sızıntısı olan yeri tespit etmek eski zamanlara nazaran su kaçak tespiti daha kolay hale gelmiş durumdadır.

Duvardan su sızması Yağmur gider borularından kaynaklana bilir. Yağmur gider boruları duvarın dış yüzünden indiği için olası bir çatlak, kırık su kaçırmasına sebep olacaktır. Yağmur su giderleri dış etkenlerden ve kullanım hatalarından kaynaklı sıklıkla tıkanmaktadır.

su kaçağı tespiti Kameralı su kaçak tespit cihazı fiyatları kamera kablosunun uzunluğuna göre farklılıklar gösterebilir. Bugun piyasada kablo uzunlukları farklı boyutlarda olan kameralı su kaçağı tespit cihazları bulunmaktadır.

Report this wiki page